Dans Creatie

Begin de dag met een Dansje
zo 16 apr 2023 12:00 en 14:30
zo 16 apr 2023
12:00 en 14:30

Onze allerkleinste leerlingen vanaf 2 jaar laten zien hoe mooi ze kunnen dansen.

Een leuke voorstelling waarin de allerkleinste leerlingen vanaf 2 jaar laten zien hoe leuk dansen is! Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk is in het leven, die danst de hele dag.

Informatie in verband met de kaartverkoop:
Zorg dat u alvast een keer bent ingelogd zodat u uw gegevens bij de hand heeft. Kijk of deze nog kloppen en pas eventueel al voordat de kaartverkoop start uw gegevens aan.

Bestel via de website uw e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan tijdig een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar renate@westlandtheater.nl. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.

Start kaartverkoop 8 maart 10 uur online en 12 uur aan de balie