TOP film - Toen Ik Je Zag

di 4 apr 2023 - di 18 apr 2023
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
€ 7,75
di 4 apr 2023
-
di 18 apr 2023

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling. Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien...

De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

TOP film - Toen Ik Je Zag
Regie
Ben Verbong
Cast
Noortje Herlaar, Egbert-Jan Weeber, David Hofland, Keet Padberg, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Hanne Arendzen
Speelduur
118 min
Releasedatum
do 2 mrt 2023
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik

Bij deze film is audiodescriptie mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Bij deze film is subscriptie mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

 

Onderdeel van:
TOP films

TOP lunch bij Fratelli €12,50 p.p.

I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur.