TOP film - The Banshees of Inisherin

di 21 mrt 2023 20:00
  • Onder de 16 jaar, geen toegang
  • Angst
  • Grof taalgebruik
di 21 mrt 2023
20:00

In The Banshees of Inisherin volgen we twee goede vrienden, Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson), die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken.

Op het eiland voor de Westkust van Ierland, waar de twee wonen, probeert een verwarde Padraic de vriendschap nieuw leven in te blazen met hulp van zijn zus Siobhan (Kerry Condon). Zij heeft haar eigen problemen met Dominic, de zoon van de lokale politieman. De gebeurtenissen escaleren volledig als Colm een drastisch ultimatum stelt om zijn voornemen tot het beëindigen van de vriendschap duidelijk te maken.

TOP film - The Banshees of Inisherin
Regie
Martin McDonagh
Cast
Colin Farrell, Brendan Gleeson, Barry Keoghan
Speelduur
113 min
Releasedatum
do 26 jan 2023
Jaar
2022
Land
VS, Ierland
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Onder de 16 jaar, geen toegang
  • Angst
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van:
TOP films

TOP lunch bij Fratelli €12,50 p.p.

I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur.