TOP film - De Acht Bergen

di 21 mrt 2023 14:30
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
di 21 mrt 2023
14:30

Een film over liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek.

Van het Belgische regieduo Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, Helaasheid der Dingen) en Charlotte Vandermeersch. Naar de internationale, prijswinnende bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetto. De Acht Bergen vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. 

TOP film - De Acht Bergen
Regie
Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch
Cast
Luca Marinelli, Allessandro Borghi, Filippo Timi, Elena Lieti, Elisabetta Mazzullo, Surakzhya Panta, Gualtiero Burzi, Elisa Zanotto
Speelduur
147 min
Jaar
2022
Land
Italië, België, Frankrijk
Taal
Italiaans
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van:
TOP films

TOP lunch bij Fratelli €12,50 p.p.

I.s.m. Fratelli Naaldwijk bieden wij voorafgaand aan de TOP film een TOP lunch aan: voor €12,50 geniet je van een heerlijke lunchplank met een drankje naar keuze. 

Op vertoon van je filmkaartje of reserveringsbevestiging voor de tweewekelijkse TOP film, serveert Fratelli Naaldwijk een heerlijke lunch. Vooraf reserveren onder vermelding van TOP lunch is gewenst. Wij adviseren je om, om 12:00 uur aanwezig te zijn bij Fratelli. De film in De Naald start stipt 14:00 uur.