Prins Felix en het Gouden Ei [4 t/m 12 jaar]

Muziekvereniging de Phoenix
zo 26 mrt 2023 14:45 en 16:45
zo 26 mrt 2023
14:45 en 16:45

Samen met het orkest en het publiek neemt Mark van Vliet je mee in een spannend en grappig avontuur langs een geheimzinnig chagrijnig waterwezen, de heks Baba Yaga in haar hut op kippenpoten en de trol Plukkieal om de muziek te redden.

In een waterig koninkrijk hier niet ver vandaan is het een bijzondere dag. Op elke hoek klinkt gelach en muziek! Vlak bij het kasteel van Koning Felix de Derde ligt het nest van de magische en mythische Vuurvogel en zolang de Vuurvogel leeft, klinkt er overal muziek in het koninkrijk! Eén keer in de honderd jaar legt de Vuurvogel een gouden ei en uit dat ei wordt een fonkelnieuwe Vuurvogel geboren en dat betekent dat er weer honderd jaar muziek klinkt in het koninkrijk! De kleine prins Felix de Vierde heeft de eer om de Vuurvogel op te halen voor de grote dag. Maar dan blijkt het nest leeg… Waar is de Vuurvogel? Wie heeft hem ontvoerd? Het koninkrijk is in gevaar! Straks is het honderd jaar stil… 

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.