Casa Coco

.
wo 30 nov 2022 - za 10 dec 2022
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik
€ 8,25
wo 30 nov 2022
-
za 10 dec 2022

Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong, Een komische, maar ook ontroerende bioscoopfilm.

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten.

De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

Cocktail & Kroket Night - donderdag 24 november 
Op donderdag hebben wij een speciale avond waar je word ontvangen met een heerlijke cocktail (0.0 is ook een keuze) en serveren wij mini-kroketjes, als knipoog naar de film. Scoor online je tickets voor slechts €10,-!

Regie
Bob Wilbers
Cast
Joke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk, Loes Luca, Katja Schuurman, Oscar Aerts, Pamela Teves, Gijs de Lange, D'Shantee Rihaynnah Soliana, Tania Kross, Frederique Spigt, Chris Tates, Brûni Heinke, Carolien van den Berg, Nerah Dundas, Mike Libanon
Speelduur
88 min
Releasedatum
do 10 nov 2022
Jaar
2021
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik

Bij deze film is audiodescriptie mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Bij deze film is subscriptie mogelijk. Klik hier voor meer informatie.