De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

.
zo 27 nov 2022 - zo 4 dec 2022
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
€ 7,00
zo 27 nov 2022
-
zo 4 dec 2022

In de muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. 

Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. Gelukkig schieten alle Pieten: Party Piet Pablo, Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau, Paco Post, Willem Wortel en het nieuwste pietje Chico Choco te hulp. Zal het ze lukken om Hugo Hogepief op tijd terug te vinden en pakjesavond te redden?

De vorige De Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste geliefde Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

Regie
Lucio Messercola
Cast
Robert ten Brink, Richard Groenendijk, Jan Versteegh, Martien Meiland, Chris Tates, Giovanni Caminita, Okke Verberk, Joshua Albano, Wes Mutsaars, Stef de Reuver, Noah Ganahl
Speelduur
71 min
Jaar
2022
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden