Studio Domingos

Tijdmachine
zo 3 jul 2022 10:00 en 13:00
zo 3 jul 2022
10:00 en 13:00

Na het grote succes van de vorige dansschool van studio Domingos de afgelopen jaren zijn de verwachtingen hoog gespannen voor de 15e dansvoorstelling in 2022. 

De 250 leerlingen hebben hard geoefend dit jaar voor de tijdmachine. Het verhaal gaat over De verstrooide professor die een tijdmachine heeft gemaakt. Helaas vinden een paar  kinderen de tijdmachine en drukken per ongeluk op de knop. Ben jij nieuwsgierig hoe het afloopt? Komen de meisjes weer terug? Of zitten ze vast in een andere tijd. Tijdens het dansspektakel wordt er gedanst door leerlingen op allerlei soorten muziek. Het belooft een geweldige voorstelling te worden voor jong en oud.

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.