Westland Comedy Café

.
zo 25 sep 2022 15:00
zo 25 sep 2022
15:00

Café De Slimmerick en WestlandTheater De Naald hebben de handen in een geslagen voor een hilarische en ontspannen zondagmiddag. Vanaf zondag 25 september opent het allereerste Westlandse Comedy Café haar deuren. Iedere laatste zondag van de maand kan je bij Café de Slimmerick terecht voor lachen, drankje en een hapje. 

In het Westland Comedy Café kan je een mix vinden van bekende en minder bekende (Westlandse) comedians. Het Westlands Comedy Café is perfect voor een leuk uitje met vrienden en familie, een romantische middag als eerste date of gewoon als je houdt van cabaret, comedy en theater. 

Westlandse humor, geef je op!
Je kan ook zelf het podium opstappen. Kom je uit omgeving Westland en ben jij een onontdekte comedian, een aanstormend talent of gewoon de leukste thuis, geef je dan op! Stuur een mail naar tiffany@deslimmerick.nl en laat ons weten waarom jij het nieuwe Westlandse stand-up comedian talent bent! 

Iedereen die zicht opgeeft, krijgt een plekje op het podium tijdens één van de shows in het Westland Comedy Café. Alle aanmeldingen krijgen op zondag 11 september een workshop gegeven door cabaretier Pieter Jouke. In deze workshop krijgen de deelnemers handvaten om zich aan vast te houden tijdens hun eerste optreden. De workshop is dus alleen voor de aangemelde, onbekende comedians en is geheel gratis.

De line-up voor deze editie wordt ongeveer een maand van te voren bekend gemaakt. 

Een kaartje kost € 10,- inclusief hapje. Let op: dit evenement vindt plaats in Café De Slimmerick. Het café is om 14:00 uur open.