Tropical Island

Dans Creatie
vr 10 jun 2022 - zo 12 jun 2022
vr 10 jun 2022
-
zo 12 jun 2022

Een show waarin leerlingen van Dans Creatie op ontdekkingstocht gaan en de gekste avonturen beleven op een fantastisch tropisch eiland.

Wij nodigen jullie uit om met ons mee te gaan op deze ontdekkingsreis en te genieten van onze leerlingen.

Informatie in verband met de kaartverkoop:
Zorg dat u alvast een keer bent ingelogd zodat u uw gegevens bij de hand heeft. Kijk of deze nog kloppen en pas eventueel al voordat de kaartverkoop start uw gegevens aan.

Rolstoelplekken
Wilt u een rolstoelplek en begeleidersplek reserveren? Stuur dan een mailtje met uw naam- en adresgegevens en juiste shownummer naar renate@westlandtheater.nl voor 10 mei a.s. 
Let op: we hebben een beperkt aantal rolstoelplekken ter beschikking.  

Annuleren
Reeds gekochte kaarten kunt u niet annuleren of inruilen voor een andere voorstelling. 

Zoekgeraakte kaarten
Uitsluitend op de dag van de voorstelling kunt u bij de balie een duplicaatkaart krijgen. Voor deze duplicaatkaart wordt € 0,50 in rekening gebracht.

Bestel via de website uw e-tickets. Deze kunt u zelf op elk gewenst moment thuis printen. U hoeft niet langer meer in de rij bij de balie te staan, maar u kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole. U kunt uw e-tickets vinden onder ‘Mijn agenda’ bij uw account (Mijn Theater).

Babies en kleine kinderen
Iedere bezoeker van de bioscoop of het theater moet in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs, dus ook voor baby's en kinderen van onder de 2 jaar zal een ticket gekocht moeten worden. Dit vanwege het aantal bezoekers dat er maximaal in ons theater aanwezig mag zijn. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen een baby, schootkind, peuter, kleuter of volwassene.

Tot slot willen wij mededelen dat bij overlast voor andere bezoekers het risico voor de ouders is en hen verzocht kan worden de zaal te verlaten.