Foodies

.
di 17 mei 2022 - do 26 mei 2022
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
€ 8,25
di 17 mei 2022
-
do 26 mei 2022

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie. Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om jezelf te durven zijn?

Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.Boek het Foodies- arrangement!
In samenwerking met Brasserie Mirell bieden wij een leuk arrangement aan bij deze film: Voor € 29,75 p.p. geniet je eerst van een driegangendiner bij Mirell op loopafstand van De Naald. Om vervolgens neer te ploffen in onze bioscoop bij de feelgoodfilm Foodies.

Dit arrangement is geldig op een beperkt aantal dagen (indien de film draait) en is eenvoudig te reserveren via onze website of de balie. Je wordt tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht bij Mirell om op tijd te zijn voor de film van 19.30 uur. 

Deze actie is geldig op onderstaande data. Regelmatig worden deze aangevuld. Vol = Vol! Speciale (dieet)wensen graag vooraf doorgeven aan Mirell.

Beschikbare data zijn: 
dinsdag 17 mei
woensdag 18 mei

maandag 23 mei

donderdag 26 mei