Iris Penning

Dan maar Genieten
wo 19 apr 2023 20:15
wo 19 apr 2023
20:15

Tekstueel, eigenzinnig, soms theatraal, soms precies zoals ze is. Vrolijk, brutaal, beschouwend. De herkenbare heldere stem van Penning wordt verfraaid met de samenzang en diepe cello-klanken van Mirthe de Jonge.  

Ook is Iris Penning de stadsdichter van Eindhoven van 2020-2022.  

In 2022 toert Penning met haar nieuwe album: “Dan Maar Genieten”. Als het leven niet precies loopt zoals je wil, kan je nog maar één ding doen… Dan maar genieten! Een album en een voorstelling waarin taal en melodie elkaars beste vrienden zijn. 

Dit vierde album, na drie platen die lovend werden ontvangen, maakte ze samen met de welbekende producent Huub Reijnders. Bijzondere teksten, eigenwijze melodieën, theatrale spoken word en lekkere refreintjes: de nieuwe plaat van Iris Penning wordt iets nieuws, weer iets anders dan haar vorige platen, iets aparts. Ga lekker zitten, luisteren, en laat het over je heen komen: dan maar genieten! Voordelig happen bij BIJ5
Vanaf oktober krijg je op dinsdag en woensdag op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!