Titus & Fien Winterrevue [4 t/m 10 jaar]

Van Hoorne Entertainment
wo 21 dec 2022 13:30 en 16:00
wo 21 dec 2022
13:30 en 16:00

Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, komt na twee succesvolle zomershows in de kerstvakantie naar het theater met een eigen, te gekke winterrevue! In deze gloednieuwe show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest weet het komische duo ervoor te zorgen dat de hele zaal keer op keer dubbel ligt van het lachen. 

Hé oliebol! Zet je schrap want met Titus en Fien wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brúllen. Titus en Fien bereiden zich voor op de feestdagen, maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen. 

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid! Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje voor de hele familie!

Kom verkleed en win!
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Degene die het groenst en het gekst verkleed komt, wordt na afloop van de show op het podium geroepen en ontvangt een Titus & Fien prijzenpakket.

Bezoekers kunnen meedoen door zich voorafgaand aan de voorstelling in te schrijven. Wij hebben een banner mee met een QR-code, die linkt naar het inschrijfformulier.

Meet & Greet
Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!