De Gestampte Meisjes

Lext Nevel
za 10 sep 2022 20:15
za 10 sep 2022
20:15

De Gestampte Meisjes hebben getraind en zijn hun beste zelf geworden: glorieus en meedogenloos.  Ze komen je inspireren en intimideren. Niemand kan meer om ze heen. 

De Gestampte Meisjes zijn op zoek gegaan naar de beste versie van zichzelf. Wat is een gelukkig leven? Hoe behaal ik al mijn dromen en doelen? Wanneer ben ik ooit tevreden? Niets blijkt goed genoeg, dus vergeet al die goeroes, stop met het lezen van zelfhulpboeken en laat die ted-talk-experts maar kletsen. Echter dan dit krijg je het niet. De Gestampte Meisjes laten je de waarheid zien: de worstelende, hijgende, eerzuchtige mens in al zijn glorie.Deze voorstelling is als onderdeel van de serie Schijf van Vijf  in de verkoop gegaan op 19 april 2022. 

 

Onderdeel van:
De Schijf van VIjf

 Theaterkrant over de korte festival versie LEXT NEVEL:
“De Gestampte Meisjes brengen een montage aan brutale, vrolijke en overmoedige scènes. Ze imponeren vooral in de uiteenlopende vormen waarin ze deze korte show gieten: van verstilde danssolo’s tot vechtscènes en teksttoneel. Deze korte preview maakt vooral nieuwsgierig naar wat er achter het schild van hun satire ligt.”