De Vreselijke Vieze Voorstelling [5 t/m 8 jaar]

Onder het Buro & Milan Boele van Hensbroek
zo 19 mrt 2023 10:30 en 12:00
zo 19 mrt 2023
10:30 en 12:00

Een humoristische voorstelling over alles wat je vies kan vinden: Broccoli, beenhaar, bruine bananen, oksels, champignons en pissebedden en nog veel meer waar we het liever niet over hebben. En deze zijn het ergst want ze zijn overal: BACTERIËN… Bah.

Gelukkig hebben de acteurs Sabrina en Dennie gewoon gedoucht vanochtend. Ze stappen in een school kostuum, wassen netjes hun handen en ze springen echt niet in de modder voordat ze hun monoloog spelen. Maar het is niet helemaal zeker dat zij zonder remsporen uit deze voorstelling komen.

Sabrina en Dennie spelen in hun theatershow de sterren van de hemel, al moeten ze nog afspreken wie de hoofdrol mag spelen. En de vloer moet nog gedweild. Sabrina vraagt zich af hoe het kan dat sommige mensen champignons lekker vinden. Dennie beweert dat mensen aan de andere kant van de wereld kakkerlakken eten. Rillingen gaan over hun rug terwijl ze schaterlachen om spinazie en schimmels.

Deze voorstelling is onderdeel van het KinderKwartet. Voor een klein prijsje naar de nieuwste en leukste kindervoorstellingen!Deze voorstelling is als onderdeel van de serie kinderKwartet in de verkoop gegaan op 20 maart 2022.