Behoorlijk boos [5 t/m 8 jaar]

Oortwolk
zo 6 nov 2022 10:30
zo 6 nov 2022
10:30

Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo. Dat vindt Spitsmuis niet leuk en gaat er daarom alles aan doen om Eekhoorn tóch boos te krijgen. Ondertussen wordt Spitsmuis zelf steeds kwader… 

Behoorlijk boos is een vrolijke, innemende voorstelling over boos zijn, waarin de taal van Toon Tellegen werkelijk tot leven komt. 

Over Oortwolk
Oortwolk staat voor levendig jeugdtheater, dat graag het gesprek over gevoel op gang brengt, op een luchtige manier en zonder artistieke concessies. Ongeveinsd, humoristisch en zonder oordeel. 

Oortwolk maakt inhoudelijk en poëtisch theater over emoties bij kinderen in het primair onderwijs, waarbij de inspiratie graag uit kinderboeken wordt gehaald. 

In de voorstellingen van Oortwolk worstelen de personages met absurdistische en, voor het jonge publiek, herkenbare situaties. Prikkelend en overtuigend.  

Oortwolk is in 2020 opgericht door theatermaker Suzanne van der Horst en is een Eindhovens jeugdtheatergezelschap. 

Deze voorstelling is onderdeel van het KinderKwartet. Voor een klein prijsje naar de nieuwste en leukste kindervoorstellingen!Deze voorstelling is als onderdeel van de serie kinderKwartet in de verkoop gegaan op 20 maart 2022.