René van Meurs

2636
wo 14 sep 2022 - za 17 sep 2022
wo 14 sep 2022
-
za 17 sep 2022

René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase! Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. 

Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch? Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.

René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt “theater als troost in optima forma”, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals we hier zeggen: “Heemaal goud joh!”

Maximaal 6 kaarten p.p.

De voorstellingen op 15, 16 en 17 september zijn reeds in de verkoop gegaan op 15 februari 2022.

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.