Tim Fransen

De mens en ik
wo 5 okt 2022 20:15
wo 5 okt 2022
20:15

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden, en de dickpic. De uitvinder van vaccins én van complottheorieën. Van beschaving en van de waterstofbom. 

Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Maar hoe zit nou het precies met die wijsheid? Op komische wijze maakt Tim Fransen ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen ­– als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: ‘Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.’ Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Tim Fransen zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.

Trouw (★★★★ ) - " 'De mens en ik' is een sterke voorstelling met een urgente ondertoon en een hoge grapdichtheid"
Telegraaf (★★★★ ) - " Als geen ander weet Tim Fransen nog altijd het banale met het intellectuele te verbinden'" 
Volkskrant (★★★★★ ) - "Tim Fransen balanceert perfect tussen ideeën en een geweldige hoeveelheid geestigheid"

Deze voorstelling is de verplaatste voorstelling van 18 februari 2022 welke werd gecancelled wegens storm Eunice. De voorstelling is verplaatst naar 5 oktober 2022.

Gasten met kaarten zijn hierover persoonlijk geinformeerd.Voordelig happen bij BIJ5
Vanaf oktober krijg je op dinsdag en woensdag op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!