Youp van 't Hek

De Laatste Ronde
di 8 nov 2022 20:15
di 8 nov 2022
20:15
  • di 8 nov 2022
    20:15
    Foodmarkt Koornneef zaal

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over drie jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière.

En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Let op: maximaal 4 kaarten p.p.

Inhaalvoorstelling van 2 februari 2022. De voorstelling is verplaatst naar 8 november 2022. Gasten met kaarten zijn hierover persoonlijk geinformeerd.Voordelig happen bij BIJ5
Vanaf oktober krijg je op dinsdag en woensdag op vertoon van het kaartje van de theatervoorstelling van die avond maar liefst 10% korting op je driegangenmenu. Reserveer hier en vermeld bij de reservering dat je een bezoek brengt aan deze voorstelling. Eet smakelijk!