ma 30 nov 2020 19:00 en 21:00

Tis Hier Geen Hotel

Tis Hier Geen Hotel
ma 30 nov 2020
19:00 en 21:00

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nu eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. 

Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. 

Let op: deze voorstelling stond gepland in september 2020 maar ging wegens corona niet door. De voorstelling die deze avond speelt is aangepast zodat deze twee keer op een avond gespeeld kan worden en binnen onze Wat Wel Kan huiskamersetting past. 

Recensies:
Theaterkrant: "Het is vooral een amusant programma waar iedereen om kan lachen, want iedereen is puber geweest. Liesker, Dikker en vooral Drenth, voormalig helft van Dames voor na Vieren, zijn zeer vaardig in het neerzetten van herkenbare typetjes en clownerie." Lees hier de volledige recensie.

Musicalnieuws.nl: "Drie totaal verschillende actrices vullen elkaar mooi aan en schakelen moeiteloos van de ene rol naar de andere." Lees hier de volledige recensie.

Audities.nl: "Tis hier geen Hotel zit lekker snel in elkaar waardoor je niet verveeld raakt en de combinatie van het trio Ellen, Dianne en Hanneke is fantastisch! Gedurende de hele voorstelling hoor je dan ook de geluiden van herkenning uit de zaal komen, zoals de Ohja's en een hoop gelach." Lees hier de volledige recenie.

Te zien in onze intieme huiskamersetting in de reeks Wat Wel Kan. 
Lees hier onze huisregels voorafgaand een bezoek aan De Naald.

Onderdeel van:
Wat Wel Kan
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.