ma 7 dec 2020 - wo 9 dec 2020

Zwaar Verliefd! 2

Zwaar Verliefd! 2
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik
ma 7 dec 2020
-
wo 9 dec 2020

Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Regie
Marc Willard
Cast
Jim Bakkum, Barbara Sloesen, Frederik Brom, Soy Kroon
Speelduur
105 min
Jaar
2020
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik

Bekijk als eerste deze nieuwe romcom in het rode pluche en kom naar de voorpremières op 7, 8 en 9 december!

Lees hier onze huisregels en veelgestelde vragen voor een bezoek aan De Naald.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.