di 1 dec 2020 - di 8 dec 2020

TOPfilm - Antoinette dans les Cévennes

TOPfilm - Antoinette dans les Cévennes
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
di 1 dec 2020
-
di 8 dec 2020

Antoinette dans les Cévennes is een zonnige, Franse komedie met een glansrol voor Laure Calamy. In de prachtige bergen komt Antoinette zichzelf tegen. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk.

Antoinette is een schooljuf die uitkijkt naar de geplande romantische week met haar geheime minnaar Vladimir. Hij laat het echter plotseling afweten omdat zijn vrouw een wandelvakantie heeft geboekt in het nationaal park van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Antoinette denkt niet lang na en besluit haar geliefde achterna te reizen. Onvoorbereid op een wandeltocht gaan is echter niet zo verstandig. Maar wel aanleiding tot mooie ontmoetingen, lekker eten en schitterende natuur. Een hoofdrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur. Antoinette dans les Cévennes maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Regie
Caroline Vignal
Cast
Laure Calamy, Olivia Côte, Benjamin Lavernhe
Speelduur
97 min
Releasedatum
Jaar
2020
Land
Frankrijk
Taal
Frans
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Onderdeel van:
TOP films
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.