ma 7 dec 2020 20:15

SoloQuartet

Marijn Brouwers
ma 7 dec 2020
20:15
  • ma 7 dec 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

De afgelopen jaren maakte Marijn Brouwers vijf theaterprogramma’s. Eéntje samen met Jenny Arean en de overige vier solo. Solo’s gedreven en geïnspireerd op het repertoire van vier van zijn muzikale helden: Frans Halsema, Charles Aznavour, Chet Baker en Frank Sinatra. Met vier solo’s en vier helden is het nu tijd voor een quartet.

Een corona quartet, of quarantaine quartet, zoals u wilt. Want, in een tijd van quarantaine, naar binnen keren en bezinning maakt Marijn nu van het rijke repertoire dat hij eerder bracht een nieuw programma. Een programma dat gaat over proberen op te krabbelen en naar buiten gaan. Over durf, moed en over dat wat je achter wil laten.

Samen met zijn vaste pianist Marc-Peter van Dijk, jazz-virtuoos Hermine Deurloo op mondharmonica en Reyer Zwart op bas en gitaar, brengt Marijn hoogtepunten als ‘Zondagmiddag Buitenveldert, La Bohème en Chet Bakers ‘Mijn kleine lieveling’. Een bijzonder theaterconcert, een ode aan veerkracht in een intieme setting.

De Volkskrant: “Marijn Brouwers bewijst zich als frisse kleinkunstenaar” 
Trouw: “Brouwers is een fantastische zanger die je meeneemt in het verhaal van het lied”
De Telegraaf: ”Marijn Brouwers, een moderne chansonnier met een fris geluid.” 

 

 

 

In de reeks 'Wat Wel Kan'. Slechts 30 plekken, met loveseats op ons podium

Inhaalvoorstelling van maandag 9 november. Gasten met kaarten hebben reeds bericht van ons gekregen. 

Onderdeel van:
Wat Wel Kan

Wat wél kan
Een reeks voorstellingen van bevlogen theatermakers, gepresenteerd in een bijzondere setting. Neem plaats in de loveseats op ons podium, waar wij een gezellige huiskamer hebben gemaakt om, coronaproof, alsnog met elkaar te kunnen genieten van theater.

Slechts 30 kaarten per voorstelling. Op veilige afstand genieten van een unieke avond uit. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. De volledige opbrengst komt ten goede aan de artiest die op het podium staat.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.