vr 11 dec 2020 20:15

Opscheppen heeft alleen zin als je honger hebt

Thijs Kemperink
vr 11 dec 2020
20:15
  • vr 11 dec 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Stand up comedian, cabaretier en presentator Thijs Kemperink viert dit jaar dat hij 10 jaar ‘in het vak’ zit. De Bourgondische Tukker staat nu op de bühne met zijn, door de Corona crisis ingelaste show, ‘Opscheppn hef alleen zin aj honger hebt’. Oftewel: Opscheppen heeft alleen zin als je honger hebt.

In een goed uur blikt hij terug op zijn debuut, zijn ontwikkeling door de jaren heen en geeft hij een preview van zijn nieuwe show. Uiteraard heeft Thijs ook een mening over de Corona crisis en over Tukkers & Corona in het bijzonder.

In de reeks 'Wat Wel Kan'. Slechts 30 plekken, met loveseats op ons podium

Inhaalvoorstelling van vrijdag 6 november. Gasten met kaarten hebben reeds bericht van ons gekregen. 

Onderdeel van:
Wat Wel Kan

Wat wél kan
Een reeks voorstellingen van bevlogen theatermakers, gepresenteerd in een bijzondere setting. Neem plaats in de loveseats op ons podium, waar wij een gezellige huiskamer hebben gemaakt om, coronaproof, alsnog met elkaar te kunnen genieten van theater.

Slechts 30 kaarten per voorstelling. Op veilige afstand genieten van een unieke avond uit. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. De volledige opbrengst komt ten goede aan de artiest die op het podium staat.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.