ma 19 okt 2020 - za 24 okt 2020

The Secret: Dare To Dream

The Secret: Dare To Dream
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik
ma 19 okt 2020
-
za 24 okt 2020

De regisseur van Hitch en Sweet Home Alabama bewijst met The Secret: Dare To Dream dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je er maar in gelooft.

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen... The Secret: Dare To Dream is geïnspireerd op het boek wereldwijde fenomeen The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Recensie:
Telegraaf: "Deze feelgoodfilm, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rhonda Byrne, biedt welkom tegengas in een wereld waar ellende en cynisme nog wel eens de boventoon willen voeren." Klik hier voor de volledige recensie. 

Regie
Andy Tennant
Cast
Katie Holmes, Josh Lucas, Celia Weston, Jerry O’Connell
Speelduur
106 min
Releasedatum
do 17 sep 2020
Jaar
2020
Land
VS
Taal
Engels
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
  • Grof taalgebruik

Graag attenderen wij u op onze huisregels 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.