vr 16 okt 2020 20:15

Wees Blij

Marco Lopes
vr 16 okt 2020
20:15
  • vr 16 okt 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

In Wees Blij neemt Marco de mankementen van de mens onder de loep. We lachen als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. En soms lachen we terwijl we moeten janken van binnen.
 

Wees blij vertelt het verhaal van een jongetje dat geen angst dacht te kennen, maar als 30-plusser genadeloos ingehaald wordt. Marco schiet van verwondering in verbazing, van ergernis naar haat. En hij is er blij om. Hoogste tijd om ongegeneerd te lachen om onze geheimen, angsten en ergernissen.

Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours 
Klik hier voor meer informatie

Talenten Arrangement 
Bij deze voorstelling kunt u profiteren van een Talenten Arrangement! Uw avond start rond 17.30 uur met een heerlijk verrassend menu bij Restaurant Bij5. Vervolgens geniet u in De Naald van de Rabo Talenten Concours voorstelling. Dit samen kost slechts 37,50 p.p. Reserveren kan eenvoudig in het online bestelproces van uw tickets voor de voorstelling. 

Inhaalvoorstelling van 15 april 2020. Bezoekers die reeds kaarten hadden zijn persoonlijk geïnformeerd. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.