wo 23 sep 2020 - za 26 sep 2020

De Piraten van Hiernaast

De Piraten van Hiernaast
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Angst
wo 23 sep 2020
-
za 26 sep 2020

Een stoere piratenfilm vol vriendschap en avontuur voor het hele gezin!
 

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…
 

Regie
Johan Nijenhuis
Cast
Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer
Speelduur
95 min
Jaar
2019
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Angst

Graag vragen wij uw aandacht voor onze huisregels indien u een bezoek brengt aan ons bioscoop

Telegraaf ***: “Ook dit nieuwe bioscoopavontuur heeft een hoog slapstick-gehalte, al beschikken deze jonge acteurs duidelijk over meer charisma."

Volkskrant ***: “De piraten van hiernaast is een vriendelijke verfilming van het eerste deel uit de populaire boekenreeks.”

AD: “De piraten van hiernaast heeft genoeg eigen karakter, zeker vanwege de paradijsvogelige personages en het creatieve kostuumontwerp.”

TV Krant ****: “Een vrolijke film met leuke grappen.”

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.