do 3 dec 2020 20:15

Laars lappen [try-out]

Pieter Jouke
do 3 dec 2020
20:15
  • do 3 dec 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”  en "...zijn associaties zijn geestig en vindingrijk...". Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept je uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in. 

Allergie informatie: De voorstelling bevat: humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van: een mening en muziek. 

In de reeks 'Wat Wel Kan'. Slechts 30 plekken, met loveseats op ons podium

Inhaalvoorstelling van woensdag 11 november. Gasten met kaarten hebben reeds bericht van ons gekregen. 

Onderdeel van:
Wat Wel Kan

Jouke maakt deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’  Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

Wat wél kan
Een reeks voorstellingen van bevlogen theatermakers, gepresenteerd in een bijzondere setting. Neem plaats in de loveseats op ons podium, waar wij een gezellige huiskamer hebben gemaakt om, coronaproof, alsnog met elkaar te kunnen genieten van theater.

Slechts 30 kaarten per voorstelling. Op veilige afstand genieten van een unieke avond uit. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. De volledige opbrengst komt ten goede aan de artiest die op het podium staat.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.