za 12 dec 2020 19:00 en 21:00

Huidhonger

LAKSHMI
za 12 dec 2020
19:00 en 21:00

“Een debuut waar je niet omheen kan”, jubelde Eric Corton en “bezwerend mooie muziek”, was de eerste reactie van Leo Blokhuis. LAKSHMI wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek.

Afgelopen april was Lakshmi te gast bij ‘M’ op NPO1. Onderwerp was de term ‘Huidhonger’ naar aanleiding van de nationale quarantaine vanwege Corona. De vertolking van ‘I Touch Myself’ door LAKSHMI gooide hoge ogen en wist daarmee veel kijkers te raken.

Dat bracht Lakshmi op het idee om tussen half oktober en half december een exclusief muziektheaterprogramma te gaan spelen met als titel ‘Huidhonger’, met hierin covers van songs die betrekking hebben op deze bijzondere tijd en eigen werk wat daar op aansluit.

Cast: Lakshmi zang, piano | Pauline viool, zang, (bas)synthesizer | Rob akoestische gitaar, elektrische gitaar, synthesizer

Deze voorstelling is wegens de huidige maatregelen opgeplitst in 2 voorstellingen. Let goed op dat u naar de juiste voorstelling op de juiste tijd komt! 

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Onderdeel van:
Wat Wel Kan
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.