za 28 nov 2020 20:15

Opslaan Als (reprise)

Eva Crutzen
za 28 nov 2020
20:15
  • za 28 nov 2020
    20:15
    Reprise
    Jumbo Koornneefzaal
    Geannuleerd

Na drie, met sterren overladen, theaterprogramma’s en haar succes op tv bij Promenade, Klikbeet en haar eigen tv-serie ‘Opslaan Als’ kun je niet meer om Eva Crutzen heen. 

Met haar energieke verschijning, goede grappen en haar talent voor typetjes is ze “een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie.” (NRC) Ze heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.

Wegens het succes van haar tv-registratie nog één keer terug in het theater. ‘Opslaan als’ is een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is. Haar voorstelling is, net als zijn voorgangers, een snelle en levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes, ondersteund met vette beats, under-scores en video-projectie.

AD ★★★★★ : “Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret.”

NRC ★★★★★: “Ze is een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie.”

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.