do 12 nov 2020 20:15

Hey Are You OK

Marike Jager
do 12 nov 2020
20:15
  • do 12 nov 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Een van Nederlands meest avontuurlijke singersongwriters, Marike Jager is terug! Popster, presentatrice, radiostem én inmiddels ook moeder van drie. Het gaat goed met Marike. ‘Jager blijft overtuigen’ concludeerde ook de Volkskrant. 

Marike Jager boeit van begin tot eind en is zeer geliefd in het theater. Zag u haar indrukwekkende cover ‘Come Together’ van The Beatles bij DWDD? Was u erbij toen Lowlands in katzwijm viel? Niet voor niets regent het Edison nominaties en wil Grammy winnaar Tchad Blake (Sheryl Crow, Tom Waits) graag met haar werken. Trouwe fans weten het ook: Marike betovert, ontroert, verrast en verplettert. 

Na het filmische ‘Here Comes The Night’ en het verstilde ‘The Silent Song’ is Marike nu terug met het vrolijke en energieke album ‘Hey Are You OK’. Songs die prikkelen als frisdrank. ‘Een beetje vreemd, maar wel heel lekker’, juichte Eric Corton.

Marike speelt vanavond in kleine bezetting een prachtige selectie uit haar oeuvre. ‘Alsof de hele popgeschiedenis uit elkaar is geknald en zonder handleiding opnieuw aan elkaar is genaaid’ jubelde Trouw. Hoe dat klinkt? Wij kunnen niet wachten.

In de reeks 'Wat Wel Kan'. Slechts 30 plekken, met loveseats op ons podium

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Onderdeel van:
Wat Wel Kan

Wat wél kan
Een reeks voorstellingen van bevlogen theatermakers, gepresenteerd in een bijzondere setting. Neem plaats in de loveseats op ons podium, waar wij een gezellige huiskamer hebben gemaakt om, coronaproof, alsnog met elkaar te kunnen genieten van theater.

Slechts 30 kaarten per voorstelling. Op veilige afstand genieten van een unieke avond uit. Waarmee je tevens theatermakers steunt die het harder nodig hebben dan ooit. De volledige opbrengst komt ten goede aan de artiest die op het podium staat.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.