do 25 mrt 2021 19:30 en 21:30

Kom (reprise)

Sanne Wallis de Vries
do 25 mrt 2021
19:30 en 21:30

Kom. Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding. Langs de rauwe realiteit.

Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Haar laatste voorstelling Gut werd genomineerd voor de Poelifinario 2017, de VSCD Cabaretprijs voor het meest indrukwekkende programma van dat seizoen. “Zeldzame allure”, “Perfect getimed topprogramma” en “Eén van de beste cabaretvoorstellingen van dit seizoen” schreef de pers. Kom. Kijken. Kom maar.

 

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

De pers over Sanne’s voorstelling KOM:

“Kom is een wervelende uitnodiging om het met elkaar te blijven proberen.” – de Volkskrant ****

“Hilarische anekdotes. Levendig pleidooi om vooral te leven, toleranter en jezelf te zijn.” – De Telegraaf ***½ 

“Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek. Met haar muzikanten gaat ze helemaal los.” – NRC **** 

“Vreemd? Niet in de wereld van Sanne Wallis de Vries.” – Cabaret.nl **** 

“Activisme met veel zelfspot.” – Theaterkrant

"Met lekkere liedjes en grappen die lang niet allemaal over viruszaken gaan"

Over...

Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar vijfde soloprogramma, ging in 2009 in première, en in januari 2013 ook de voorstelling Adèle. Een een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adèle Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.