wo 23 sep 2020 - za 26 sep 2020

Alles is zoals het zou moeten zijn

Alles is zoals het zou moeten zijn
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
wo 23 sep 2020
-
za 26 sep 2020

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Regie
Ruud Schuurman
Cast
Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden, Holly Mae Brood, Renee Fokker, Julia Akkermans, Victoria Koblenko, Jelle de Jong, Tom van Landuyt, Meral Polat, Patrick Stoof
Speelduur
108 min
Releasedatum
do 6 aug 2020
Jaar
2019
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.