zo 27 sep 2020 13:30 en 16:00

Het Veterstrikconcert (4+)

De Grote Haay
zo 27 sep 2020
13:30 en 16:00

Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. 

De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken die bol staat van oude bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’ afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’  en liedjes die hij schreef voor Kinderen voor Kinderen, Herman van Veen, de orkestvoorstelling van Pluk en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.

De band bestaat uit de gebroeders Groenteman (Paul de Leeuw, Klokhuis, Alex Klaasen) Jan & Keez nemen naast de muzikale leiding ook de koortjes voor hun rekening.

De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow – Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne – Herman van Veen), Dennis de Groot (Mamma Mia – Woezel & Pip) & Marike Folles (Sprookjesboom – Hairspray).

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.