ma 21 sep 2020 - di 22 sep 2020

GROTEMONDKAPJES - Oudejaars (try-out)

Dolf Jansen
ma 21 sep 2020
-
di 22 sep 2020

Dolf Jansen maakt voor de 31e keer een oudejaarsvoorstelling, maar staat eigenlijk al sinds eind maart te popelen om dit jaar – het nieuwe normaal, de plek van de BOA, Irma & Mark, hydroxychloroquine en seks op meer dan anderhalve meter afstand – van commentaar te voorzien.

In grappen (veel), poëzie (ook best veel) en interactie met zijn geacht publiek (zoveel als u maar wilt…). Vandaar: GROTEMONDKAPJES. 2020 tot nu toe in ongeveer 60 minuten uitroepteken.

Over...

Stand-upper met een enorm associatief vermogen, altijd bovenop de actualiteit.

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij start zijn carrière met Hans Sibbel (Lebbis) met succes wanneer zij aan het Leids Cabaret Festival meedoen. Daarna volgen vele cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis & Jansen. De laatste jaren gaan de twee heren ieder hun eigen weg. Alleen voor uitzonderlijke gelegenheden, zoals Lowlands in 2011, staan ze samen op een podium.

Dolf biedt het publiek een verbale berg-en-dal-express waarin hij het publiek meevoert over toppen van welsprekendheid en door dalen van dilemma’s. Op zo’n parcours moet je kunnen improviseren als de beste en af durven wijken van de ideale lijn als de actualiteit daar om vraagt. En dan ook nog grappen maken. Heel veel grappen. Laat dat aan Dolf over.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.