zo 22 nov 2020 20:15

Elke Vierveijzer, Spruijt & Opperman e.a.

Het Beste
zo 22 nov 2020
20:15
  • zo 22 nov 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Een ongedwongen avond genieten van de mooiste kleinkunstliederen, door Elke Vierveijzer & Michiel Wetzer, Spruijt en Opperman en De Andersons.

Het Beste. Van zichzelf, van elkaar en van anderen. De allermooiste, vrolijkste en meest ontroerende liedjes in een ongedwongen sfeer, vanuit het hart, recht in het hart. Gebracht door kleinkunstenaars Elke Vierveijzer, begeleid door Michiel Wetzer op de piano, Spruijt & Opperman en De Andersons. 

Elke Vierveijzer won een paar seizoenen geleden de harten van het Westlandse publiek én de Rabo Pubieksprijs. “Een prachtige stem en een bijtende noodzaak; Vierveijzer gaat een grote toekomst tegemoet,” schreef Theaterkrant over Elke. Met Michiel Wetzer aan de vleugel zingt zij het kippenvel op je lijf.

Het Westlandse muzikale cabaretduo Spruijt & Opperman behoeft eigenlijk geen introductie meer. Meerdere malen speelden zij een uitverkochte Naald al plat. De Andersons stonden ook al vaker in De Naald: een muzikaal theaterduo met Zweedse roots, gevormd door Anna Ågren en Roel Dullaart. Als dat geen twee mooie avonden gaan worden!

De voorstellingen van 18 en 19 oktober zijn wegens ziekte verplaatst naar zondag 22 november. Gasten met kaarten zijn persoonlijk geïnformeerd. 

Anna van de Andersons vertelt: "Als kleinkunstenaar kom je er vaak niet toe al dat moois te bezingen dat door de jaren heen door andere artiesten is geschreven. Liedjes waar je een beetje jaloers op bent omdat je die zelf wel had willen schrijven of liedjes die zo dicht bij je eigen gevoelswereld liggen dat je er even in wilt kruipen. Er is zoveel wonderschoons dat je zou willen zingen (...)

"We gaan sowieso een lied zingen van Leonard Cohen: Take this Waltz maar dan in een Nederlandse vertaling én in duet-vorm. Maar ook een lied van Kommil Foo en dat is best spannend want de heren van Kommil Foo zijn grootmeesters in wat ze doen."

Lees hier het interview. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.