do 30 sep 2021 - vr 1 okt 2021

1 Kilo

Kasper van der Laan
do 30 sep 2021
-
vr 1 okt 2021

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ongekend grappig. Publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en lid van het toonaangevende comedygezelschap Comedytrain. Cabaretier Micha Wertheim noemde hem “geniaal grappig” en Het Parool schreef: “Kasper van der Laan is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.”

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper legt het je graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij speelt met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat iedere avond weer anders en onvoorspelbaar maakt. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

Recensies:
NRC ★★★★★: "Kasper van der Laan fascineert oneindig"

AD ★★★★★: "Kasper van der Laan is een natuurtalent"

De Volkskrant ★★★★: "Cabaretier Kasper van der Laan is dé debutant van het jaar"

Cabaret.nl★★★★: "Van der Laan is een meester in het stellen van vragen bij alledaagse dingen en doordat hij die situaties doortrekt ontstaat de gekte die zorgt voor het komische effect"

Theaterkrant: "Hij grijpt het publiek van minuut één bij de kladden en laat het niet meer los. Hij dwingt de zaal om de hele avond scherp te blijven. Sterker nog, het publiek wordt een speelbal in zijn hand. Kasper van der Laan is bijna beangstigend goed."

Het Parool: "De debuutshow 1 Kilo van Kasper van der Laan is een uitstekende show van een klassieke antiheld"


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.