wo 10 feb 2021 20:15

Daar moet je heen

Rosa da Silva
wo 10 feb 2021
20:15
  • wo 10 feb 2021
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Rosa neemt je mee naar 1995. Het jaar dat ze als klein meisje mee deed aan de Mini Playbackshow. 

Door het gelach uit de studio om haar geboortedorp Klazienaveen zat er niets anders op. Er moest afgerekend worden met haar Drentse en Portugese roots. Want, dacht ze, om een ster te kunnen worden moet je je anders voordoen dan je bent. 

Rosa da Silva zingt, speelt en ergert zich mateloos. En dan nog het meeste aan zichzelf. In een hoog tempo wisselen het Portugese temperament en Drentse nuchterheid elkaar af. Winnares van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2019. 


Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours
Klik hier voor meer informatie 

Over...

Met een hoofdrol in het toneelstuk ANNE en in de musical De Tweeling, bewees Rosa da Silva al op het podium thuis te horen. Nu stapt ze op overtuigende wijze cabaretland in als ‘veelzijdig talent dat van het podium afspat’ en nam ze na een verpletterende finale op het Amsterdams Kleinkunst Festival zowel de jury- als publieksprijs mee naar huis.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.