do 4 feb 2021 20:15

Hit me baby one more time

Anne Neuteboom
do 4 feb 2021
20:15
  • do 4 feb 2021
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019, kreeg een sterrenregen in de pers en werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes. Haar voorstelling Kijk haar gaan werd door Parool en De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, Trouw noemde haar de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van  dé talenten van nu. “Cabaret met een rijk palet aan emoties. Overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend.” 

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar: op haar 31e, in een antikraakwoning. In Den Dolder. Middenin de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Expeditie Robinson is er niets bij. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan.  Alles is perspectief. So come on baby, hit me one more time. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.