wo 3 feb 2021 20:15

Ode aan Aegje [première]

Joia
wo 3 feb 2021
20:15
  • wo 3 feb 2021
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Het debuutalbum Living It Now van schrijfster, zangeres en theatermaakster Joia werd met vijf sterren bekroond en haar eerste theaterconcert mocht louter rekenen op lovende reacties van zowel pers als publiek. 

Joia verrast, beroert en overrompelt met een ontwapenende eerlijkheid. Ode aan Aegje is haar verhaal, haar vertelling en haar zoektocht naar nieuwsgierigheid. Verpakt in een poëtisch theaterconcert. Nieuwsgierig? 

Aegje. Je kent haar, gegarandeerd: een middeleeuws personage die, zonder de toestemming van haar man, reisde van Enkhuizen naar Antwerpen. Nieuwsgierig Aegje dus. De meereizende mannen maakten misbruik van haar onwetendheid, eerlijkheid en nieuwsgierigheid. Ode aan Aegje is een muzikale zoektocht naar de samenhang tussen moed, angst, chaos en nieuwsgierigheid. 



Deze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours
Klik hier voor meer informatie 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.