vr 22 jan 2021 20:15

Lichtgeraakt!

Silvester
vr 22 jan 2021
20:15
  • vr 22 jan 2021
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Cabaretier, filmmaker, animator en illustrator. Het cabaret van de creatieve duizendpoot Silvester Zwaneveld is hard, maar ook ontwapenend. Het is tekst, maar ook beeld. Persoonlijk en toch vreselijk herkenbaar. 

“Als Silvester de persoonlijke onderwerpen aansnijdt, verandert hij van een vrolijke grappenmaker in een bloedstollende verteller”, schreef Spits. Na een eenmalige rentree met Arie & Silvester is hij nu terug met een nieuw soloprogramma. 

Gedreven, bevlogen, verhalend en oergrappig. Deze alleskunner doet in Lichtgeraakt op hilarische wijze uit de doeken waarom ‘geraakt’ worden een absolute basisbehoefte is. Altijd met goede grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Silvester zijn theatershows horen in de categorie shows die nog dagenlang lekker nagloeien.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.