do 7 jan 2021 21:00

Two Of Us - Lennon & McCartney Acoustic

Jop Wijlacker & Dennis Kolen
do 7 jan 2021
21:00
  • do 7 jan 2021
    21:00
    Jumbo Koornneefzaal

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen jeugdherinneringen op met de mooiste nummers van het legendarische duo John Lennon en Paul McCartney. 

In een intieme setting nemen Jop en Dennis je mee op een nostalgische reis. Een reis langs het beroemde Strawberry fields, via de slaapkamer van Paul McCartney waar Paul en John hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. 

De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Wijlacker en Kolen de harmonieuze samenwerking van het grootste en meest succesvolle singer-songwritersduo allertijden. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.