wo 9 dec 2020 20:15

Liefdesles

Nhung Dam, Stefan Rokebrand, Kees Boot & Yara Alink
wo 9 dec 2020
20:15
  • wo 9 dec 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo’n onmisbaar element in het leven? 

Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie er heelhuids uit de strijd komt. Tijdens een venijnig en razendsnel spel in de therapiekamer, blijven uiteindelijk ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard. Een spannend relatiedrama dat je naar adem laat snakken. 

Recensies:
De Volkskrant ****: "Een verrassend spannend, orgineel en lekker vlot gespeeld verhaal." Lees hier de volledige recensie.

HDC Dagbladen: "In heerlijk spel van vier aan elkaar gewaagde acteurs volgen de verwikkelingen elkaar snel op. Niets is wat het lijkt en de ontknoping van Liefdesles is ronduit verrassend."

Scènes ****: ‘"Intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd. Liefdesles is heerlijk toneel waarbij de aandacht geen moment verslapt en je voortdurend in opperste concentratie blijft kijken."  Lees hier de volledige recensie.

Telegraaf ***: "Boeiende materie (...) Intelligent geschreven"

Theaterkrant: "Liefdesles van aantrekkelijk vierspan." Lees hier de volledige recensie.

Scènefoto’s: Annemieke van de Togt

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Goed gekozen is de setting van een spreek- annex huiskamer van een succesvol therapeutenstel. Die krijgt de functie van een snelkookpan

Theaterkrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.