vr 4 dec 2020 19:30 en 21:30

Take me home

The Dashboard Danglers
vr 4 dec 2020
19:30 en 21:30

Take me home. Het eerste theaterconcert van The Dashboard Danglers, de nieuwe band vanDutch Eagle Jaco van der Steen. Geboren uit liefde voor het betere country lied met meer- stemmige vocalen. Na veertien jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland, gaat hij met rasmuzikanten Marcel de Groot, Leon Klaasse, Martin Bakker en Rebecca Bakker een nieuw avontuur aan. 

Dat avontuur omvat een reis naar de eigen muzikale identiteit van de muzikanten. Verhalen bij bekende hits, nieuwe, soms biografische, teksten die leiden tot nieuwe songs met een vertrouwd geluid. Vertolkt door steengoede muzikanten met stemmen die verfijnd samensmelten. Resultaat: het ultieme countrygevoel met gouden hits van onder andere Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt. 

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.