wo 2 dec 2020 19:00 en 21:00

De Andere Oudejaars

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn
wo 2 dec 2020
19:00 en 21:00

Wordt 2020 een extreme piek in de wereldgeschiedenis? Of een niet te onderscheiden knikje in de curve van de tijd? 

Over 100 jaar zullen we het antwoord weten. Maar daar kunnen Jan Beuving en Patrick Nederkoorn natuurlijk niet op wachten. Dus leggen zij het jaar nu vast aan de beademing. Wie verdient een standbeeld en wie trekt het weer omver? Alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs. 

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn maakten in 2018 en 2019 samen een programma over de Belastingdienst. Het resultaat was volle zalen, een Annie M.G. Schmidtprijs en het ontslag van de staatssecretaris van financiën. Nu nemen Jan en Patrick, met Tom Dicke weer aan de piano, 2020 onder handen. U mag dus verwachten dat ook daar geen seconde van overblijft.

Deze voorstelling is wegens de huidige maatregelen opgeplitst in 2 voorstellingen. Let goed op dat u naar de juiste voorstelling op de juiste tijd komt! 

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Onderdeel van:
Wat Wel Kan
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.