wo 25 nov 2020 20:15

Warriors

Lisanne Spaander
wo 25 nov 2020
20:15
  • wo 25 nov 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal

Vechtersbaas. Het autobiografische lied van de jonge singer- songwriter Lisanne Spaander. Want Lisanne is een vechtersbaas. In 2014 werd bij haar een kwaadaardige tumor geconstateerd. Haar wereld stond stil. Maar ze besloot te vechten. Én te zingen. In haar theatervoorstelling neemt ze je mee op een persoonlijke reis door hoge bergen en diepe dalen. Op zoek naar het antwoord op de vraag: Wat is echte rijkdom? 

“In een wereld waarin alles perfect lijkt te zijn, vraag ik me af wat echte rijkdom betekent. Ik wil je meenemen op mijn reis, waarin muziek mijn rode draad is, door een periode van ziekte en de scheiding van mijn ouders, naar het optreden voor zeventienduizend man. Ik hoop dat de warme klanken van de muziek en het verhaal, dat ik heb opgeschreven in mijn boek, je mogen omhelzen.” 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.