di 26 jan 2021 19:30 en 21:30

De Grootste Helft

Susan Visser & Eric Corton
di 26 jan 2021
19:30 en 21:30

In De Grootste Helft vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen. De Grootste Helft is de eerste voorstelling van nieuw productiehuis Heads and Tales.

Podcast
De voorstelling heeft een eigen podcastkanaal. Daarin worden gesprekken gevoerd met de makers van ‘De Grootste Helft’ en met ervaringsdeskundigen en professionals op het gebied van relaties en scheiden. De eerste afleveringen staan nu online. Aanrader!

Recensies:
Telegraaf ****: “De Grootste Helft is herkenbaar, als een soort ‘scheiden voor dummies’ op de planken. Vol ontroering, maar zeker ook met de nodige humor, worden de vele kanten van een huwelijk op z’n eind belicht.”

Theaterkrant: "Eric Corton en Susan Visser zijn een geloofwaardig echtpaar en wisselen als vanzelfsprekend tussen spelen en vertellen. Ook schakelen ze pijlsnel van de ene emotie naar de andere. Berusting gaat over in blinde woede wanneer hij haar verwijt dat ze altijd maar werkt." 

NRC ***: “De dialogen houden de vaart erin, terwijl de personages mooi worden uitgediept.” Lees hier de volledige recensie. 

Noordhollands Dagblad / Leidsch Dagblad / Haarlems Dagblad: “Eric Corton als Jip en Susan Visser als Dominique acteren verdienstelijk”

Dit is de inhaalvoorstelling van 5 november. Gasten met kaarten zijn reeds geïnformeerd. 
Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.