do 5 nov 2020 19:30 en 21:30

De Grootste Helft

Susan Visser & Eric Corton
do 5 nov 2020
19:30 en 21:30

In De Grootste Helft vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan?

Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen. De Grootste Helft is de eerste voorstelling van nieuw productiehuis Heads and Tales.

Podcast
De voorstelling heeft een eigen podcastkanaal. Daarin worden gesprekken gevoerd met de makers van ‘De Grootste Helft’ en met ervaringsdeskundigen en professionals op het gebied van relaties en scheiden. De eerste afleveringen staan nu online. Aanrader!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.