di 3 nov 2020 20:15

Amused to Death

Infloyd
di 3 nov 2020
20:15
  • di 3 nov 2020
    20:15
    Jumbo Koornneefzaal
    Geannuleerd

Amused to Death, het conceptalbum van de ex-voorman van Pink Floyd: Roger Waters. De Nederlandse band Infloyd verraste als eerste band ter wereld met een integrale uitvoering van dit meesterwerk. Na de wereldpremière volgde een clubtour die groots werd afgesloten in een uitverkocht AFAS Live. Nu is de tijd rijp om de theaters plat te spelen. 

Roger Waters heeft Amused to Death nooit in zijn geheel live gespeeld, wat de show van Infloyd onmisbaar maakt voor de ware Pink Floyd liefhebber. Een integrale uitvoering dus, maar ook het beste werk uit het rijke oeuvre van Pink Floyd. Een eerbetoon aan de compositie en de sound, live gebracht zoals Pink Floyd dat in die jaren zelf deed: spelend met de materie, emotie en met onbeteugelde energie. 

Deze voorstelling gaat niet door wegens ziekte en chemobehandelingen van een van de gezichtsbepalende bandleden. Bezoekers met kaarten worden persoonlijk geïnformeerd.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.