zo 14 feb 2021 10:30

De Piraten van Kamer 16 [4+]

Heer Otto
zo 14 feb 2021
10:30
  • zo 14 feb 2021
    10:30
    Jumbo Koornneefzaal

Ahoi Landrotten en Zeeschuimers! Ga mee op een gloednieuw theateravontuur, vol humor en muziek. Alle hens aan dek en volle kracht vooruit met De Piraten van Kamer 16. 

De piratenfamilie van Pep verblijft in het vijfsterrenhotel Zeezucht. Voor Pep is het één grote ontdekkingstocht. Hij heeft nog nooit een eigen kamer gehad of met mes en vork gegeten. Lisa, de dochter van de hoteleigenaar, valt van de ene verbazing in de andere. Het altijd keurige hotel staat door de piraten volledig op zijn kop. Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Zoiets leuks heeft Lisa nog nooit meegemaakt! De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Piraten horen hier niet! Moeten Pep en Lisa afscheid nemen van elkaar? 

Lees hier de huisregels & veelgestelde vragen over een veilig bezoek aan De Naald.

Onderdeel van:
Familietheater 2020-2021
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.