di 13 okt 2020 20:15

Korrel Zout [Oudejaarsconference 2020] [try-out]

Youp van 't Hek
di 13 okt 2020
20:15
  • di 13 okt 2020
    20:15
    Oudejaarsconference 2020
    Jumbo Koornneefzaal

Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference.

Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel Korrel Zout. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. 

Youp heeft er in zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje! Korrel Zout wordt een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Sterker nog: dat moet zelfs van de cabaretier.

Max. 2 kaarten p.p.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Lees meer over ons privacybeleid.